Ako sa pripravujeme na slávnosť

Je týždeň pred slávnosťou. Na Galambe je to už poriadne cítiť. Snažíme sa zo všetkých síl všetko prichystať, pripraviť, aby sa naši hostia ale aj my všetci, aby sme nadchádzajúcu slávnosť prežili s takým pokojom v srdci.

Takmer denne sa posledné týždne pracuje. Na našich ľuďoch, ženičkách či chlapoch nebadať únavu, ale naopak – úsmev a očakávanie a radosť, že môžu pre niekoho niečo urobiť, niekomu poslúžiť. Aj cez uplynulý víkend tu panovala skvelá nálada. Znova vám ponúkame fotky, aby ste mali možnosť nahliadnúť k nám, do nášho spoločenstva.

Chlapi si robia svoju prácu na pajte, kde sa už presunuli všetky menej potrebné veci. Dokonca sa tá naša, akože elegantná pajta dá už aj zamknúť. V nedeľu ženičky pracovali s levandulovou, čo krásne rozvoňalo priestory domčeka. V pondelok sa čakanovské ženičky rozhodli očistiť krížovú cestu, kvety, pokopať okolo stromčekov. Boli skvelá partia a mali zábavu s fotenia, tak škoda nevyužiť ich potenciál. Dnes sa sme začali pripravovať aj záchytné parkovisko pre autá a autobusy.

Keďže mnohí z vás nemôže s nami prežívať tieto prípravné práce, tak si aspoň naplno užite fotografie, ktoré vám dávame k dispozícii.FOTKY  (klik)