Teplé jesenné dni na Galambe

Aj tento rok sa jeseň ukázala v plnej a ešte k tomu príjemne teplej kráse. V týždni od 6. – 13. októbra znova zavládol na Galambe čulý pracovný ruch. Tohoročné babie leto lámalo teplotné rekordy. A práve to bol čas akurát ako pre nás pripravený na všelijaké práce okolo domčeka. Jednoducho všade, kde sa človek pozrie, hneď vidí, čo treba robiť.

Tieto dni sme využili na jesennú údržbu trávnika, zažili sme inváziu lienok, chlapci zmontovali malilinký  plechový domček, no najviac sa asi natrápili s nádobou na žumpu. Zároveň v tieto dni vznikla myšlienka dať na čelnú stenu pustovne veľký kríž (damiánsky kríž). Po večeroch bývala v osvietenej kaplnke svätá omša v našom rodinnom kruhu.

Taktiež sme si tieto dni pripomenuli rok od začatia stavania/ťahania múrov pastoračného domu. No ako vraví br. Filip, roboty je stále veľa a času malo a je aj veľa vecí, ktoré je potrebné dorobiť.

V pondelok večer vrámci „rodinno-farských“ oznamov vyhlásil, že zháňame: chladničku do kuchynky, obkladačky do kúpelky a dlažbu. A s týmto všetkým s našimi radosťami aj takým bežným životom na Galambe sa chceme s vami všetkými podeliť. Veríme, že Pán sa o nás bude aj prostredníctvom dobrých ľudí aj naďalej starať.

Nakoľko je október aj mesiacom modlitby sv. ruženca na podnet našej Aničky sa stretávame cez víkend pri tejto mariánskej modlitbe. Najbližšie bude v nedeľu 19.10.2014 o 14:00 hod. Všetci ste srdečne pozvaní!