Pozvánka na odpustovú slávnosť

sedembolestna2020 - kopiaPokoj a dobro, drahí naši priatelia, priaznivci, dobrodinci, všetci ľudia dobrej vôle….

srdečne Vás pozývame na odpustovú slávnosť na Galambu. Slávnosť začneme už v pondelok 14.9. kedy je Povýšenie Sv. Kríža večernou pobožnosťou Krížovej cesty, po ktorej bude nasledovať adorácia.

V utorok 15.9. v deň slávnosti Sedembolestnej Panny Márie sa program začne o 13:00 modlitbou ruženca, po ktorom bude nasledovať sv. omša. Hudobný doprovod pricestuje až z Bratislavy, takže sa máte na čo tešiť. Okrem liturgie si ich vypočujeme aj po agapé, kedy zaznie pásmo duchovných piesní.

Tešíme sa na Vás všetkých a nebojte sa !!!

Z aktuálnych opatrení (od 1. septembra 2020) Úradu verejného zdravotníctva SR vyberáme:

„Od 1. septembra bude možné organizovať hromadné podujatia v interiéri len do 500 osôb v jednom okamihu a v exteriéri do 1000 osôb v jednom okamihu, pričom nosenie rúšok bude naďalej povinné na hromadných podujatiach v interiéri aj v exteriéri. Výnimku z tohto zákazu majú hromadné podujatia, ktorých všetci účastníci budú v čase začiatku hromadného podujatia disponovať negatívnym výsledkom testu (nie rýchlotestu) na ochorenie COVID-19 nie starším ako 12 hodín. Z podmienok pre organizáciu hromadných podujatí vypadli predchádzajúce výnimky, ktoré umožňovali organizáciu hromadných podujatí s účasťou nad 1000 osôb.
Na základe epidemiologickej situácie v regióne môže v prípade potreby vydať v zmysle platnej legislatívy dodatočné opatrenia aj regionálny úrad verejného zdravotníctva príslušného územného obvodu.“